Allergie informatie: Lichte Bourgognesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram margarine
- 1 kleine rode ui, grof geraspt
- 1 teentje knoflook, geperst
- 25 gram bloem
- 2,5 deciliter runderbouillon
- 2 deciliter rode bourgogne of rode wijn
- 2 theelepels vers gehakte tijm
- 1 eetlepel citroensap
- zeezout en versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Kokos-kipkerrie
Met kip, groene kerrie en chilipeper uit Thailand
6 porties - 45 minuten
Gevogelte - 34533 - Californische boterhamworst
Met boterhamworst, perziken en veenbessen confiture uit Verenigde Staten
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Rijst met Bamboescheuten
Met rijst, dashi en bamboescheuten uit Japan
4 porties - 45 minuten
Rijstgerechten - 34533 - Koolsoep met Tahoe
Met chinese kool, tahoe en shii-take uit China
4 porties - 30 minuten
Soepen - 34533
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Lichte bourgognesaus
- Allergieen informatie