Allergie informatie: Merriesaus met mangochutney en magere kwark
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram magere kwark
- 3 eetlepels mangochutney
- peper
- zout
- 1 eetlepel kerriepoeder
Meer Recepten
 Rundergehakt met Munt Rundergehakt met Munt
 Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
 4 porties - 20 minuten
 Vlees - 34533
 Komkommerhapje met cervelaatworst Komkommerhapje met cervelaatworst
 Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
 2 porties - 10 minuten
 Hapjes - avdwijngaard
 Tofu met wokgroenten Tofu met wokgroenten
 Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
 2 porties - 20 minuten
 Vegetarisch - geertjeweiland
 Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
 Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
 6 porties - 35 minuten
 Amuses - bettyvandijk
 Jachtschotel Jachtschotel
 Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
 4 porties - 4 uur en 30 minuten
 Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Merriesaus met mangochutney en magere kwark
- Allergieen informatie





