Allergie informatie: Rode barbecuesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels ketchup
- 2 eetlepels mosterd (liefst Amerikaanse)
- 2 eetlepels honing
- 1 eetlepel bruine suiker
- 1 scheut azijn (balsamico of andere donkerkleurige)
- 5 centiliter olie (liefst met wat noten- of sesamolie)
- look (geperst of in poeder)
- uipoeder
- currypoeder
- gemberpoeder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Rode barbecuesaus
- Allergieen informatie