Allergie informatie: Gebakken camembert met aardbeienchutney
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram aardbeien
- 3 kiwi's
- 2 uien
- 3-4 eetlepels witte wijnazijn
- 2-3 kruidnagels
- zout en peper
- cayennepeper
- 2 eieren
- 150 gram paneermeel
- ca. 1 liter plantaardige olie (om mee te frituren)
- 4 camemberts (ca. 125 gram per stuk)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Snacks
- Gebakken camembert met aardbeienchutney
- Allergieen informatie