Allergie informatie: Volkorenpannenkoekjes met kwark en aardbeien
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram volkorenmeel
- 2 theelepels bakpoeder
- zout
- 2 eieren
- 0,5 liter halfvolle melk
- ca. 40 gram boter
- 300 gram aardbeien + voor de garnering
- voor de garnering:
- 300 gram magere kwark
- 2 eetlepels aardbeiensiroop
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Snacks
- Volkorenpannenkoekjes met kwark en aardbeien
- Allergieen informatie