Snelle Sajoer Boontjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van yvettedb
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Fruit de kruiden en sambal in een eetlepel olie.
- Wanneer alles glazig en verkleurd is voeg je de boontjes toe samen met de en .
- Dit pruttelt langzaam beetgaar.
- Aan het eind eventueel de toevoegen en zachtjes mee laten garen.
Voeg aan het einde eventueel nog wat zout, palmsuiker of citroensap naar smaak toe.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sajoer goedek (mild gekruide kippensoep)42u30m
-
Recept
Sajoer rawon met sambal taugé (Javaanse soep van vlees en groenten)445m
-
Recept
Sambal goreng boontjes430m
-
Recept
Sajoer kim-loh (paddestoelensoep)445m
-
Recept
Sajoer Papaya (jonge papaya in pittige kokossaus)445m
-
Recept
Sajoer dajak (varkensvlees met groente)41u45m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal badjak en bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi, sambal badjak, bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- trassi en sambal badjak kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal badjak
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 120 kcal | 6% | 480 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |