Spaghetti met andijvie
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Spaghetti recepten
- Bereiden
- Kookboek van estherdanielle
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- De in de bouillon koken.
- fruiten, en de kruiden erbij.
- Als de klaar is afgieten en bij het gehaktmengsel doen.
- De rauwe andijvie mengen met: 3 eetlepels olie, 1 eetlepel azijn, schepje mosterd en 1 schep suiker.
- De in stukjes snijden en door de mengen.
- Apart serveren.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokjes en olie
- bouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti en bouillonblokjes
- bouillonblokjes en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- bouillonblokjes en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- kaas en azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn, mosterd, suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokjes en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1486 kcal | 74% | 5944 kcal |
Vetten | 39 g. | 55% | 156 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 18 g. | 7% | 72 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |