Spare-ribs
- Herkomst Verenigde_staten
- Categorie BBQ
- Spare-ribs recepten
- Bereiden
- Kookboek van jeroen
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Oven
Bereidingswijze
- Mix een 1/2 flesje kern BBQ saus met de , sweet en de .
- Smeer de (dun) in met de marinade en laat alles 30 minuten in de oven op 180 graden C.
- bakken.
- De in stukken snijden (tussen de botten doormidden) zodat je kluifjes krijgt, smeer deze kluifjes dik in met de overgebleven marinade en wikkel daarna dubbel aluminium folie om de spare ribs.
- Even laten afkoelen en vervolgens een nacht in de ijskast laten liggen.
- Afbakkken in het aluminiumfolie ongeveer 1 uur op 160 graden C.
Ook lekker om te maken
Variaties op Spare-ribs
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Marinade voor spare-ribs | 1 | Sauzen en marinades |
spare-ribsmarinade met ananas en honing | 1 | Sauzen en marinades |
Spare-ribsmarinade met honing en citroensap | 1 | Sauzen en marinades |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- stroop is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in stroop
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 288 kcal | 14% | 288 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 72 g. | 27% | 72 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |