Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aardappelsalade voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappels en kook ze afgedekt ca. 20 minuten. Kook de eieren hard. Laat de aardappels en de eieren schrikken onder koud stromend water. Schil de aardappels en pel de eieren. Laat afkoelen.
Pel de ui. Schil de wortels en was ze. hak de ui en de wortels fijn. Bak ze in de olie. Blus af met 100 milliliter water en de azijn. Breng aan de kook en roer het bouillonblokje er doorheen. Laat ca 5 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout, peper en wat suiker.
Snijd de aardappels in partjes en giet de hete marinade e roverheen. Laat ca. 1 uur intrekken. Hak de augurken fijn, was de bieslook en snijd hem fijn. Meng met de yoghurt en de mayonaise. Breng op smaak en roer door de aardappels. Hak de eieren grof en roer ze door de salade. Laat minstens 1 uur intrekken en breng nogmaals op smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven