Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeegbakjes met gerookte zalm en geitenkaas voor brunch recept
Bladerdeegbakjes met gerookte zalm en geitenkaas voor brunch recept

Bladerdeegbakjes met gerookte zalm en geitenkaas voor brunch


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Rol op een met bloem bestoven werkvlak het bladerdeeg uit tot 5 mm dikte en snijd het in 4 rechthoeken.
leg de vierkantjes op een met koud water afgespoelde bakplaat en bestrijk ze met wat losgeklopt ei. Verdeel de uiringen en de geitenkaas over de plakjes deeg.
Bak de deegbakjes 22.5 minuten tot het deeg goudbruin en mooi gerezen is. Laat ze even wat afkoelen en leg op elk bakje een plakje zalm, maal er wat peper over en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeegbakjes met gerookte zalm en geitenkaas voor brunch recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven