Allergie informatie: Garnalensalade met ananas
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 blaadjes sla uit het hart van een krop sla
- 100 gram Hollandse garnalen
- 0,25 verse ananas, in blokjes
- 1 stengel bleekselderij, in boogjes
- 2 eetlepels crème fraiche
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel kerriepoeder
- 2 eetlepels walnoten, grof gehakt
- 1 eetlepel peterselie, fijngehakt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Garnalensalade met ananas
- Allergieen informatie