Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Italiaans gehaktbrood met rode ui voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 180 graden. Pel en snipper 1 ui en snij de andere ui in ringen.
Meng het gehakt met de leverpastei,de tomatentapenade,het ei, de gember en de basilicum, breng op smaak met zout en peper
Schep het gehaktmengsel in een ingevette cakevorm (1 liter)en strijk glad. Druk de uiringen in het gehakt.
Bak het gehaktbrood in de voorverwarmde oven in 52.5 minuten gaar.
Laat in de vorm afkoelen, haal uit de vorm en snijd in dikke plakken.

Serveersuggesties

Lekker als borrelhapje of op plakken vloerbrood met een tomatensalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaans gehaktbrood met rode ui voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven