Allergie informatie: Crème brûlée met kersen en rum
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 milliliter slagroom
- 8 grote eidooiers
- 80 gram suiker + extra
- 2 eetlepels rum
- 300 gram kersen ontpit (of kersen op lchte siroop, uitgelekt)
- extra nodig:
- 6 lage ovenvaste schaaltjes van 150 milliliter
- ovenschaal of braadslede
- crème brûléebrander
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Crème brûlée met kersen en rum
- Allergieen informatie