Allergie informatie: Meloen met mozzarella en ham
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 cantaloupe meloen (ca 1 kg)
- 250 gram parmaham, in dunne plakken
- 1 molletje mozzarella
- grofgemalen peper
- bosje basilicum
- 1 eetlepel grof zout
- 8 eetlepels olijfolie extra vierge
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Meloen met mozzarella en ham
- Allergieen informatie