Allergie informatie: Rozijnenwentelteefjes met kaneelsuiker voor high tea
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eieren
- 100 milliliter melk + 2 eetlepels
- 1 zakje vanillesuiker (8 gram)
- 8 sneetjes rozijnenbrood
- 175 gram verse roomkaas
- 125 gram lemoncord (Engelse limoenroom (pot))
- 0,5 theelepel kaneelpoeder
- 2-3 eetlepels suiker
- 2-3 eetlepels boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Rozijnenwentelteefjes met kaneelsuiker voor high tea
- Allergieen informatie