Schnitzel-paprikalasagne voor buffet
- Herkomst Italie
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Rasp
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Pel en snipper de .
Maak de 's schoon. - Verwijder de zaadlijsten en snijd de 's in blokjes.
- Meng de met de en breng op smaak met , en .
Verwarm de oven voor op 175 graden celsius. - Dep het vlees droog.
- Breng op smaak met en .
- Wentel de schnitzels door de en klop de overtollige eraf.
- Vul een grootte ingevette ovenschaal (ca. 35 cm lang) afwisselend met de schnitzels en het paprikamengsel.
Roer de en de ajvar door elkaar en giet het mengsel erover.
Bak de lasagne afgedekt ca 1 uur en 30 minuten in de oven.
Bak de lasagne vervolgens ca. 1 uur afgedekt verder.
Rasp de en strooi hem over de lasagne. - Bak op gelijke temperatuur nog 20-25 minuten verder.
Kook de pasta volgens aanwijzing verpakking beetgaar in water met wat .
Was de en snijd hem fijn. - Giet de pasta af en serveer hem met de schnitzellasagne.
- Bestrooi met de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pasta gratin voor buffet41u30m
-
Recept
Spaghetti met gehakt en kaassaus voor buffet435m
-
Recept
Variatiegehaktballen voor buffet41u45m
-
Recept
Groentequiche met gehakt voor buffet41u
-
Recept
Kwarkpannenkoekjes met kruidendip voor buffet425m
-
Recept
Macaroni-gehaktschotel voor buffet41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem en tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, slagroom, kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, slagroom, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 664 kcal | 33% | 2656 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 118 g. | 45% | 472 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |