Allergie informatie: Schwarzwälder kirsch toetje voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 potten kersen (à ca 700 gram)
- 200 gram volkoren biscuits
- 500 milliliter volle yoghurt
- 500 gram mascarpone
- 2 zakjes vanillesuiker
- 75-100 gram suiker
- 200-250 milliliter slagroom
- 1 eetlepel rum
- 50 gram chocolade
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Schwarzwälder kirsch toetje voor buffet
- Allergieen informatie