Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wraps met caesar salade voor buffet recept
Wraps met caesar salade voor buffet recept

Wraps met caesar salade voor buffet


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Dep de kipfilets droog en bak ze in de hete olie ca. 6 minuten aan beide kanten. Breng ze op smaak met zout en peper en laat afkoelen.
Was de bieslook en snijd ze fijn. Pel de knoflook en pers hem uit, Rasp de schil van de halve citroen. Meng de bieslook, de knoflook en de citroenrasp met de slasaus en de yoghurt. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd het geroosterde brood in kleine blokjes, rooster de blokjes in hete olie en laat afkoelen. Was de sla en snijd in dunne reepjes. Halveer de kipfilet in de lengte en snijd ze vervolgens in dunne plakjes. Meng de toast, de kipfilet en de sla met de parmezaan en de saus (houd 8 lepels saus apart).
Bestrijk iedere wrap met 1 eetlepel saus en doe er wat caesarsalade op. Laat rondom een randje vrij. Rol de wraps op en snijd ze schuin doormidden. Wikkel ze in vetvrij papier en bind ze vast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wraps met caesar salade voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven