Spinazie pannenkoeken met tomatensaus
- Herkomst Italie
- Categorie Lunchgerechten
- Pannenkoeken recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Laat de ontdooien.
- Roer de , de , 150 gram , 125 mililiter water en een snufje glad.
- Laat het deeg 15 minuten rusten.
- Rooster de in een droge koekenpan en haal ze eruit.
- Pel en snipper de , maak de schoon en snijd ze in partjes.
- Fruit 1/2 ui in 1 theelepel glazig,cbestrooi met 1 eetlepel en zet even aan.
- Voeg de en toe.
- Breng op smaak met de kruiden, , en .
- Breng aan de kook en laat het geheel ca. 5 minuten zachtjes koken.
- Fruit de rest van de in 1 theelepel , druk het vocht uit de en bak de mee met de ui.
- Roer er de doorheen.
- Breng op smaak met , en .
- Voeg de toe.
- Bak 4 pannenkoeken van het deeg, verdeel de over de pannenkoeken, rol ze op en giet de tomatensaus er overheen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pannenkoeken met verse kaas en sinaaasappels420m
-
Recept
Asperge pannenkoeken410m
-
Recept
Ciabatta met spinazie, komkommer en cherrytomaatjes425m
-
Recept
Frittata’s met spinazie, erwten, pecorino en rauwe ham41u10m
-
Recept
Frittata met spinazie en bacon410m
-
Recept
Broodfrittata met spinazie425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in volkorenmeel
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- provencaalse kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en ricotta
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- provencaalse kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 309 kcal | 15% | 1236 kcal |
Vetten | 141 g. | 202% | 564 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 36 g. | 13% | 144 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |