Spinaziepannenkoeken met pijnboompitten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Braadpan
  • Magnetron
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was de en laat de groente in een vergiet uitlekken.
  2. Verwijder het vliesje van de knoflook en snijd het teentje klein.
  3. Verwarm een droge koekenpan en rooster hierin de goudbruin.
  4. Laat ze op een bord afkoelen.
  5. Was de en laat ze in warm water wellen.
  6. Verwarm de in een wok of braadpan en fruit hierin de knoflook kort.
  7. Voeg de toe en roerbak de groente in enkele minuten gaar.
  8. Verwarm de in de magnetron of op een bord boven een pan met kokend water.
  9. Giet het vocht van de en voeg de , de kaas en wat toe.
  10. Verdeel de over de , strooi de erover en rol de op.
  11. Tip:
  12. Lekker met een salade.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie en pannenkoeken
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in pannenkoeken
  • pannenkoeken en goudse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in goudse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in goudse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pannenkoeken kan sporen bevatten van lactose en Allergie in goudse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • goudse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
599 kcal
29%2396 kcal
Vetten
22 g.
31%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
69 g.
26%276 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spinaziepannenkoeken met pijnboompitten