Spinaziesalade met feta
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsalades
- Spinaziesalade recepten
- Bereiden
- Kookboek van estherdanielle
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- In diep bord de bouillon over de schenken.
- 5-6 minuten wellen.
- In slakom dressing kloppen van beide oliesoorten en , zout en peper naar smaak.
- pellen, heel fijn snipperen en door de dressing mengen.
- Uit zak kleinste blaadjes uitzoeken en stugge stelen verwijderen.
- Op deze manier 100 gram selecteren.
- in smalle reepjes snijden.
- en met dressing mengen.
- Gewelde voorzichtig erdoor scheppen en boven salade verbrokkelen.
- Lekker met geroosterde kip.
- Je kan er partjes sinaasappel doorheen scheppen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spinaziesalade met gerookte spekjes430m
-
Recept
Spinaziesalade met kip en watermeloen425m
-
Recept
Spinaziesalade met gepocheerd ei en rookvlees420m
-
Recept
Spinaziesalade met zalm en radijs450m
-
Recept
Spinaziesalade met geitenkaas, mango en frambozen430m
-
Recept
Groentesalade met feta440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kruidenbouillon, couscous, spinazie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 305 kcal | 15% | 1220 kcal |
Vetten | 36 g. | 51% | 144 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 17 g. | 6% | 68 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |