uit het blikje uit laten lekken en mengen met de in blokjes gesneden tomaat(1 stuk), fijn gehakte augurk(1 stuk) en tomatenketchup(2 eetlepels).
Snijd het stokbrood(1 stuk) in vier stukken, beleg het met de gerookte zalm(150 gram)(1 blikje) en verdeel het mengsel van zalm(150 gram)(1 blikje), tomaat(1 stuk), augurk(1 stuk) en ketchup over de stokbroodjes.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in stokbrood
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
Vis
zalm en zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.