Stokbroodje casselerribsalade
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Pel en snipper de .
- Snijd het vlees klein.
- Was de en snijd hem fijn.
- Roer de , de , het vlees, de en de helft van de door elkaar.
- Rooster het eventueel.
- Bestrijk 4 stokbroodjes met de kaascrème en leg de ander stukjes erboven op.
- Steek een satéprikker door de sandwiches.
- Borstel de schoon, snijd ze aan plakjes en bak enkele minuten.
- Laat afkoelen.
- Was de sla en snijd hem grof.
- Roer een snufje en wat door de .
- Klop de erdoorhee.
- Verdeel de sla, de en de rest van de over de borden.
- Druppel de vinaigrette eroverheen.
- Serveer het brood ook erbij.
- De vleessalade is ook lekker op een toastje.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- mayonaise en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise en stokbrood
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomkaas, mayonaise, stokbrood
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise en azijn
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomkaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons, azijn, suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise, stokbrood, olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 80 kcal | 4% | 320 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |