Stoofpot met 3 soorten tomaten
- Herkomst Nederland
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van estherdanielle
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd het vlees in blokjes.
- Snipper de en de knoflook.
- Verhit de in een stoofpan en laat het vlees rondom kleuren.
- Schep het vlees uit de pan en bestrooi het met .
- Laat de , knoflook en de omscheppend glazig fruiten.
- Voeg de en de toe en laat goed roerend kort meebakken.
- Voeg de toe, breng roerend aan de kook en laat kort koken.
- Voeg de toe, breng weer aan de kook, roer goed en schep het vlees met het uitgelopen vocht door de saus.
- Laat het vlees 2 uur stoven.
- Halveer intussen de en snijd de uitgelekte zongedroogde in reepjes.
- Trek de basilicumblaadjes in reepjes.
- Roer 5 minuten voor het einde van de stooftijd de beide soorten en de helft van de basilicum door het vlees.
- Breng zonodig het stoofpotje nog op smaak met zout en peper en een snufje .
- Bestrooi met de resterende basilicum.
- Lekker met rijst of pasta.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rundvlees stoofpot met rode wijn43u15m
-
Recept
Stoofpot sukadelappen43u
-
Recept
Rundvlees stoofpot41u50m
-
Recept
Overheerlijke, super gezonde stoofpot41u30m
-
Recept
Bourgondische stoofpot42u20m
-
Recept
Stoofpot Facile41u50m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 59 kcal | 2% | 236 kcal |
Vetten | 4 g. | 5% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |