Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem, stroop, stroop
Suiker
basterdsuiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
boter en roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter, melk, roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in stroop en stroop
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (12)
Stroopwafels heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 12 recensies RESET
Er staat in het recept, dat je melk toevoegt.
Maar hoeveel is dat ongeveer?
Michiel 3 december 2017
Kan ik ook buitenlandse stroop gebruiken? Wij wonen niet in nederland.
Antonia 28 februari 2014
Deze stroopwafels zijn lekker.
Marcha Vlasma 29 oktober 2013
Een kennis van mij heeft een professioneel wafelijzer (dat met een timer zodat het ijzer zelf open en dichtgaat) en hij gebruikt 50 gram deeg/stroopwafel. Als ik alle ingredienten bij elkaar optel, is... Lees reactie
Astrid 5 augustus 2013
Hoeveel stroopwafels haal je uit een kilo deeg?
Peter 2 juni 2013
Hoeveel wafels krijg je uit dit recept?
Lotte 29 mei 2013
Hoeveel stuks krijg je voor een portie?
Niels 29 januari 2013
Een kwestie van goed lezen Marjolein. Het staat er duidelijk! Verwarm de stroop en meng de andere ingrediënten (dus boter, basterdsuiker en kaneelpoeder) erdoor. Dus gewoon nog een keer proberen. Eet ... Lees reactie
Dick 26 januari 2013
Je kan hier Zeeuwse meisjestroop voor gebruiken.
3 januari 2013
Het recept klopt niet, wij hadden de stroop door het beslag gedaan , zoals beschreven.
En achteraf blijkt de stroop gemengt te moeten worden met basterdsuiker voor de vulling.
Kortom: onduidelijk re... Lees reactie
Marjolijn 30 augustus 2012
Welke stroop kan men hiervoor gebruiken?
Linssen 14 juni 2012
Ik houd van stroopwafels. Mmm lekker.
Onbekend 10 juni 2012
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.