Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien roomtaart recept
Aardbeien roomtaart recept

Aardbeien roomtaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vorm een kraag van bakpapier rond de springvorm en zet deze vast met keukentouw, steek uit de taartbodem 4 cirkels van 20 cm doorsnee of zo groot als de bodem van de springvorm is. Besprenkel de bodems met sinaasappelsap gemengd met de vruchtenlimonadesiroop. Doe 400 ml water met het zakje mix voor banketbakkersroom in een kom en meng met een garde of mixer tot een glad mengsel. Laat de banketbakkersroom circa 5 min opstijven. Klop de slagroom stijf met de slagroomversteviger en meng de banketbakkersroom en de helft van de jam erdoor. Leg 1 taartbodem in de springvorm en bestrijk deze met jam, herhaal dit met de andere taartbodems. Zet de vorm en de geklopte slagroom 30 min. in de koelkast.
Steek hierna met een scherp met de taart los van de zijwand en verwijder de taartvorm, bestrijk de bovenkant en zijkant met een laagje slagroom en garneer met de chocoladebolletjes.

Serveersuggesties

Je kan evt ook versieren met fruit.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardbeien roomtaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven