After eight taart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Pan
  • Oven
  • Zeef
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Leg 3 after eights apart.
  2. Breng de rest met 800 gram in een pan kort aan de kook.
  3. Doe daarna deze choco-mint creme in een schaal.
  4. Zet het met een deksel op de pan een nacht koud weg.
  5. Neem een springvorm (ca. 26 cm.) en leg bakpapier op de bodem.
  6. Scheid de .
  7. Voeg een snufje toe en 5 eetlepels koud water toe aan het eiwit en klop dit stijf.
  8. Strooi er en 1 zakje vanillesuiker doorheen.
  9. Meng de eierdooiers er één voor één doorheen.
  10. Zeef de , en over de massa en schep het erdoor.
  11. Strijk de zo onstane biscuitmassa egaal in de springvorm.
  12. Bak het 25 min.
  13. in een voorverwarmde oven 175 graden C.
  14. Laat hem afkoelen snijd de biscuit 2 maal overlangs door.
  15. Klop de choco-mint creme met een garde luchtig op.
  16. Voeg 2 zakjes vanillesuiker en de slagroomversteviger toe.
  17. Sluit de springvorm om de onderste biscuitlaag.
  18. Strijk er 1/4 van de choco-mint creme overheen.
  19. Leg de tweede biscuitlaag erop.
  20. Strijk daar weer 1/4 van de creme er over heen.
  21. Leg de derde biscuitlaag erop.
  22. Strijk de rest van de creme er in een licht golfpatroon overheen.
  23. Zet de taart 1 uur koud weg.
  24. Klop 100 gram stijf en spuit dit in toefjes op de taart.
  25. Snijd de 3 after eights diagonaal door en versier de taart er samen met de mee.
25
25
25

Variaties op After eight taart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van After eight taart
VariatieAantalGang
After Eight taart1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en vanille suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • slagroom en slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en vanille suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

After eight taart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Het is echt een super lekkere taart! Niet heel moeilijk om te maken, maar toch echt een superieure smaak! Groetjes, Kim
Kim Muilerman 25 maart 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
6180 kcal
309%6180 kcal
Vetten
359 g.
513%359 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
463 g.
178%463 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
150 g.
166%150 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor After eight taart