Allergie informatie: Anzac biscuits
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram bloem
- 150 gram kristalsuiker
- 75 gram havermout
- 75 gram geraspte kokosnoot
- 100 gram boter of margarine
- 1 eetlepel gele rietsuikerstroop ('Golden Syrup')
- 1 theelepel natriumbicarbonaat
- 2 eetlepels kokend water
Meer Recepten
- Arretjescake
Met chocolade, biscuits en walnoten uit Nederland
6 porties - 1 uur en 30 minuten
Taart en gebak - nieldeb - Malteser cake
Met chocolade, maltesers en bscuits uit Nederland
1 portie - 3 uur
Koekjes - nickieinthekitch - Arretjescake
Met eieren, biscuits en cacao uit Nederland
4 porties - 4 uur
Taart en gebak - irispons - Lobbige room met rabarber-frambozenmoes
Met rabarber, frambozen en slagroom uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Yoghurttaart met sinaasappel en mandarijn
Met sinaasappels, yoghurt en mandarijnen uit Nederland
4 taarten - 15 minuten
Taart en gebak - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Anzac biscuits
- Allergieen informatie