Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelcake recept
Appelcake recept

Appelcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de boter smelten in de micro of op een zacht vuurtje (boter mag niet heet zijn). Werk de suikers, eierdooiers en de bloem onder elkaar. Klop het eiwit op tot het stijf is. Meng het bij het deeg. Schil en snijd de appelen in kleine stukjes en strooi er goed wat bloem over. Zorg dat de appeltjes goed bedekt zijn met een fijn laagje bloem (zo zinken ze niet op de bodem bij het bakken. Meng de appelen bij het deeg. Verwarm uw oven voor op 175 graden C. Neem een grote ovenschotel. Leg er een bakpapier in. Doe alles in de ovenschotel (rechthoekige grote) en zet in de oven 1.15 minuten op 160 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven