Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel/rozijnencake recept
Appel/rozijnencake recept

Appel/rozijnencake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het cakebeslag volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Voeg honing, vanillesuiker en citroensap toe. Laat de rozijnen wellen in de melk. Snijdt de appels fijn. Droog de appelsstukjes in een droge, schone theedoek. Doe de gewelde rozijnen en de appels mengen door het beslag. Vervolgens in de oven zoals vermeld op het pak. NB; laat de cake helemaal afkoelen vr je het kunt snijden!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit appel/rozijnencake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven