Allergie informatie: Bananencake met kokos
Terug naar het receptIngrediënten
- een beslag kloppen van:
- 150 gram zachte boter of margarine
- 150 gram suiker
- 2 grote eieren
- 150 gram zelfrijzend bakmeel
- 1 theelepel geelwortel (kurkuma)
- 2 fijngeprakte bananen
- 0,5 deciliter citroensap
- eventueel kokos naar smaak
- voor de bereiding
- 50 gram suiker
- 75 gram geraspte kokos
- 2 eiwitten
- 2 eidooiers
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Bananencake met kokos
- Allergieen informatie