Allergie informatie: Choco-karamelcake
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram + een beetje boter
- 150 gram + een beetje bloem
- 3 chocoladerepen met karamel (à 50 gram, bijvoorbeeld Mars)
- 275 gram pure chocolade
- 4 eieren
- 200 gram suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- zout
- 1 theelepel bakpoeder
- 125 milliliter slagroom
Meer Recepten
- Banaan choco ijs 225 cal
Met bananen, cacao en honing uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - yaracharlotte - Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Vanilleijs met hagelslagsaus
Met hagelslag, vanilleijs en suiker uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Nagerechten - w10v - Choco-eierpunch
Met melkchocolade, eieren en chocoladeijs uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Totsti a la milan
Met boterham, chocoladepasta en banaan uit Nederland
1 portie - 20 minuten
Bijgerechten - suusarendsen
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Choco-karamelcake
- Allergieen informatie