Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade tompoes met kersen recept
Chocolade tompoes met kersen recept

Chocolade tompoes met kersen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voor de garnering: Rasp 50 gram chocolade grof en houd 12 kersen achter. Smelt 250 gram chocolade au bain-marie. Strijk met een spatel van de gesmolten chocolade op het bakpapier. Maak ca. 12 rechthoeken van circa 6 x 10 cm. Laten afkoelen. Leg op ieder bord een plakje chocolade dat voorzichtig van het papier geschept is. Verdeel 1/3 van de slagroom en verdeel daarover de helft van de kersen. Herhaal dit nog een keer en dek de bovenkant af met de laatste chocoladeplakken. Gar­neer met slagroom, kersen en de chocoladerasp.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocolade tompoes met kersen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven