Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frambozentaart recept
Frambozentaart recept

Frambozentaart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Leg de bladerdeeg op elkaar en zorg dat ze goed aan elkaar vast zitten. Maak er een soort grote plak van. Leg vervolgens de plak deeg op een met bakpapier beklede bakplaat, vouw vervolgens de randen ongeveer 1,5 centimeter terug zodat je een verhoogde rand krijgt. Prik met een vork in de gehele bodem gaatjes, bestrijk vervolgens de gehele bodem met geklopt ei en strooi daarna de suiker er gelijkmatig overheen. Zet het deeg vervolgens zo'n 20 minuten in de oven tot de bodem er een beetje goudbruin en krokant uitziet. Laat de bodem nu even rusten zodat deze kan afkoelen. Ondertussen verwarm je de frambozenjam samen met 2 eetlepels citroensap. Wanneer dit is verwarmd zeef je het is het dan nog te dik voeg dan een beetje heet water toe. Vervolgens roer je de mascarpone glad samen met de lemon curd, de rest van het citroensap, en de citroenschil. Dit alles op de bodem leggen samen met de frambozen en laat dit opstijven in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frambozentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven