Allergie informatie: Kersenvlaai
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram bloem
- zakje gist
- theelepel zout
- 50 gram boter
- kopje melk
- 2 eetlepels rietsuiker
- 1 ei
- 2,5 literpotten kersen
- 1 zakje vanillesuiker
- sap van 0,5 sinaasappel
- kirsch
- 1 eetlepel bloem
- paneermeel
Meer Recepten
- Kersenvlaai
Met kersen, taartbodem en agar agar uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Nagerechten - sjerrel - Monchoutaart
Met koekjes, monchou en kersenvlaaivulling uit Nederland
8 taarten - 20 minuten
Nagerechten - Tity - Monchou taart
Met monchou, kersenvlaai vulling en slagroom uit Frankrijk
8 taarten - 45 minuten
Taart en gebak - brendaL - Gluten- en lactosevrije kersenvlaai
Met glutenvrij bloem, gist en kokosmelk uit Nederland
1 portie - 40 minuten
Taart en gebak - c.hartkamp
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Kersenvlaai
- Allergieen informatie