Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Light appeltaart recept
Light appeltaart recept

Light appeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneed de appeltaartmix met ei en kneed er magere kwark door (zelfde hoeveelheid als op het pak voor boter aangegeven is).
Schil de appels en snijd ze in dunne schijfjes.
Vet de bakvorm in met halfvolle margarine.
Maak van de deegbol met deegrol een plak en bekleed de bakvorm (wel iets overlaten voor de reepjes bovenop).
Meng appelschijfjes, rozijnen, 2 theelepes zoetstof (als je zoete appels gebruikt is 1 theelepel voldoende).
Doe dit in de beklede bakvorm.
Maak van het overgebleven deeg reepjes en leg deze op de appels.
Bak de taart zoals aangegeven op het pak.
Na het bakken de taart instrijken met warmgemaakte light abrikozenjam.

Allergenen Informatie

Voor dit light appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven