Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Monchoutaart met cornflakes recept
Monchoutaart met cornflakes recept

Monchoutaart met cornflakes


Ingrediënten


Bereidingswijze


De cornflakes fijn maken, vermengen met suiker en de boter. 2 eetlepels achterhouden en de rest als bodem aan duwen. De gelatine, suiker, zout en ananassap in een pannetje doen en op laag vuur oplossen. Laten afkoelen. De monchou zacht prakken en langzaam het gelatinemengsel erdoor roeren. Kleine stukjes ananas erdoor roeren. Als laatste de slagroom erdoor spatelen. De overgebleven cornflakes eroverheen strooien. 2 uur in de koelkast laten opstijven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit monchoutaart met cornflakes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven