Allergie informatie: Pinda-chocoladebrownies
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram pure chocolade
- 350 gram ongezouten pinda
- 250 gram + een beetje boter
- 250 gram pindakaas
- 9 eieren
- 450 gram bruine suiker
- zout
- 250 milliliter crème fraiche op kamertemperatuur
- 150 milliliter crème fraiche
- 300 gram bloem
- 60 gram cacao
- 200 gram poedersuiker
- 6 eetlepels citroensap
- bakpapier
Meer Recepten
 Rundvlees met Miehoen Rundvlees met Miehoen
 Met runderlende, rijstmie en basilicum uit Thailand
 4 porties - 30 minuten
 Miegerechten - 34533
 Wortelsalade met komkommer Wortelsalade met komkommer
 Met wortelen, komkommer en rode peper uit Nederland
 4 porties - 10 minuten
 Bijgerechten - jacob
 Thaise gehaktnoedels Thaise gehaktnoedels
 Met rundergehakt, noedels en pindas uit Nederland
 4 porties - 40 minuten
 Hoofdgerechten - jacob
 Miesalade met Gember Miesalade met Gember
 Met rijstmie, gemberwortel en korianderblad uit Thailand
 4 porties - 20 minuten
 Salades - 34533
 Seroendeng (kruidige kokosstrooisel) Seroendeng (kruidige kokosstrooisel)
 Met kokos, pinda en knoflook uit Indonesie
 1 portie - 30 minuten
 Bijgerechten - kitty
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Pinda-chocoladebrownies
- Allergieen informatie





