Allergie informatie: Pinda-chocoladebrownies
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram pure chocolade
- 350 gram ongezouten pinda
- 250 gram + een beetje boter
- 250 gram pindakaas
- 9 eieren
- 450 gram bruine suiker
- zout
- 250 milliliter crème fraiche op kamertemperatuur
- 150 milliliter crème fraiche
- 300 gram bloem
- 60 gram cacao
- 200 gram poedersuiker
- 6 eetlepels citroensap
- bakpapier
Meer Recepten
- Rundvlees met Miehoen
Met runderlende, rijstmie en basilicum uit Thailand
4 porties - 30 minuten
Miegerechten - 34533 - Wortelsalade met komkommer
Met wortelen, komkommer en rode peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jacob - Thaise gehaktnoedels
Met rundergehakt, noedels en pindas uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Miesalade met Gember
Met rijstmie, gemberwortel en korianderblad uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Salades - 34533 - Seroendeng (kruidige kokosstrooisel)
Met kokos, pinda en knoflook uit Indonesie
1 portie - 30 minuten
Bijgerechten - kitty
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Pinda-chocoladebrownies
- Allergieen informatie