Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Platte fruitkoek recept
Platte fruitkoek recept

Platte fruitkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een pan. Verkruimel de koekjes. Schep de kruimels door de boter. Verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm en druk het aan met de achterkant van een lepel. Zet de vorm in de koelkast. Roer de basterdsuiker goed door de roomkaas. Was de druiven en frambozen en laat ze uitlekken in een zeef. Schil de kiwiís en snijd ze in plakjes. Halveer de druiven. Snijd de peer in stukjes. Schep de roomkaas op de kruimellaag en strijk hem voorzichtig glad. Verdeel het fruit over de roomkaas. Verwarm de jam totdat het een beetje dun is geworden en smeer met een kwastje de vruchtjes ermee in. Laat de taart ongeveer een uur in de koelkast stevig worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit platte fruitkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven