Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Profiterolles met kersen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de suiker met het sinaasappelsap aan de kook en laat het zonder al teveel te roeren, koken tot goudbruine karamel. Haal daarna direct de pan van het vuur zodat de karamel niet aanbrandt en houd het daarna warm op een warmhoudplaatje (let op dat het niet aanbrandt). Bouw een taartje van de soesjes en plak ze vast door ze even door de karamel te halen. Versier de taart met draden karamel: haal een lepel door de afgekoelde karamel en draai de draden die er aflopen rond de taart. Doop op het laatst de kersen in de karamel en plak ze tussen de soesjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit profiterolles met kersen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven