Allergie informatie: Schwarzwälder Kirschtorte
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de bodem:
- 7 eieren
- 250 gram suiker
- 300 gram bloem
- 2 eetlepel cacaopoeder
- voor de vulling:
- 50 gram suiker
- 1,2 liter slagroom
- 3 zakjes Klopvast of Klop-Fix
- 400 gram zure kersen
- 0,25 liter kersensap
- 4 afgestreken eetlepels maïzena
- 50 – 100 milliliter Kirschwasser of Kirsch
- voor de garnering:
- Kaiserkirschen of ontpitte kersen uit blik / pot / diepvries
- chocolade raspsels
Meer Recepten
- Schwarzwälder kirsch toetje voor buffet
Met kersen op sap, mascarpone en slagroom uit Nederland
10 porties - 20 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Schwarzwalder kirschtorte
Met cakemeel, kersen en kirsch uit Duitsland
1 portie - 2 uur
Taart en gebak - samjuul - Aardappelrolletjes met zuurkool
Met aardappels, zuurkool en schwarzwalder ham uit Nederland
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Schwarzwälder kirschtorte
- Allergieen informatie