Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Soesjes met kwark-yoghurtvulling recept
Soesjes met kwark-yoghurtvulling recept

Soesjes met kwark-yoghurtvulling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Breng de melk met de boter en het zout aan de kook en voeg hier de bloem aan toe, roer net zolang tot dat er een stijve gladde massa ontstaat. Haal de pan van het vuur, voeg dan 1 voor 1 de eieren toe en blijf roeren. Zorg ervoor dat het ei is opgenomen door het beslag voordat het volgende ei wordt toegevoegd. Meng de kwark, yoghurt en slagroom door elkaar. Schep het soezenbeslag in een spuitzak en spuit het in soesjes van 1 x 1 cm op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk het puntje van de soesjes iets in om te voorkomen dat ze te snel gaar worden, bak de soesjes af in de oven op 200 graden C. Haal ze na 7 minuten uit de oven en laat ze afkoelen. Schep het kwark/yoghurt mengsel in een spuitzak, prik met de spuitzak een gaatje aan de onderkant van de soesjes en spuit de vulling erin. Serveer de soesjes op een schaal en strooi hier royaal poedersuiker over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit soesjes met kwark-yoghurtvulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven