Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taart Appel met pompoen recept
Taart Appel met pompoen recept

Taart Appel met pompoen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden ca. 45 min.: Boven kom zeven, bloem, basterdsuiker en 1 theelepel koekkruiden. Met 2 messen er de boter doorsnijden met de geraspte citroenschil, ei toevoegen en kneden tot een soepel deeg. Dit in koelkast 30 min. laten rusten gewikkeld in plasticfolie. Intussen pompoen en appels schillen en het vruchtvlees in stukjes snijden. Vermengen met de suiker en 2 theelepels koekkruiden, rozijnen en citroensap en fijngehakte pecannoten. Bereiden ca. 1 uur.: Oven voorverwarmen op 175 graden C. 2/3 van het deeg uitrollen tot een lap om de met boter ingesmeerde springvorm (22 cm) te bekleden. De vulling erin scheppen. Rest van het deeg uitrollen en in vierkantjes snijden en op de vulling schikken als een patroon van een dambord. Bovenkant insmeren met losgeklopt ei. Taart in het midden van de oven bakken in ca. 52.5 min.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit taart appel met pompoen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven