Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taartjes met frambozen en mascarponecrème recept
Taartjes met frambozen en mascarponecrème recept

Taartjes met frambozen en mascarponecrème


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het deeg met de boter (in stukjes), 80 gram poedersuiker en het amandelpoeder totdat je een kruimig mengsel hebt. Voeg dan het ei toe en vorm het deeg tot een bal. Plaats deze 15 minuten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Beboter 6 taartvormpjes. Rol het deeg uit op een werkblad bestuifd met wat bloem en snijd er 6 ronde vormen uit die net iets groter zijn als de taartvormpjes.
Doe ze in de vormpjes en prik er enkele keren in met een vork.
Leg een klein stukje bakpapier in elk taartje, strooi er bonen of iets dergelijks overheen en bak ze blind 20 minuten in de oven voor.
Haal de taartjes uit de vorm en laat ze afkoelen.
Meng de mascarpone met de resterende poedersuiker en de yoghurt in een kom.
Klop totdat het mengsel een geheel is.
Bedek de taartbodems met dit mengsel en verdeel de frambozen eroverheen. Zet de taartjes 15 minuten voor gebruik in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit taartjes met frambozen en mascarponecrème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven