Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte chocolade cheesecake met frambozen recept
Witte chocolade cheesecake met frambozen recept

Witte chocolade cheesecake met frambozen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de boter en verkruimel de bastognekoeken in een machine en doe daar de gesmolten boter bij. Leg een bakpapiertje in de taartvorm en knip deze langs de rand weer af. Doe de verkruimelde koek in de vorm en druk deze met een lepel goed aan,en zet deze zolang in de koelkast. Verwarm de repen chocolade eau bain marie totdat ze gesmolten zijn. Leg de 3 velletjes gelatine in koud water. Klop 225 ml slagroom samen met de vanillesuiker totdat deze stijf is, daarna de mascarpone (op kamertemperatuur) erdoor mengen tot een glad mengsel. Doe de overige 25 ml slagroom in een pannetje en verwarm deze en los daarin de blaadjes gelatine in op. Laat een beetje afkoelen en meng deze met het slagroom mengsel. Doe daarna de gesmolten chocolade erbij en roer daarna 1 bakje door de helft gesneden frambozen erdoor. Pak de taartvorm uit de koelkast en doe dit mengsel erin en strijk deze glad. Zet deze tot gebruik in de koelkast minimaal 3 uur. Als de taart goed stijf is geworden,doe dan het andere doosje frambozen gebruiken om te garneren.

Serveersuggesties

In plaats van frambozen zou je ook aardbeien of ander fruit kunnen gebruiken. De taart is wel zoet dus je kan de vanillesuiker weglaten als je wilt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witte chocolade cheesecake met frambozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven