Taartje blauwschimmelkaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Pan
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Vul een braadslede met een laagje heet water en zet hem in de oven.
- Vet 4 kleine ovenschaaltjes in met .
- Wrijf de twee soorten kaas door een zeef.
- Verwarm de in een steelpan en voeg al roerend de toe tot er een glad papje ontstaat.
- Voeg al roerend de en wij toe en breng de saus al roerend aan de kook.
- Voeg het en de al roerend toe en neem de pan van het vuur.
- Voeg al roerend de kaas toe.
- Klop de stijf met iets en spatel het door het kaasmengsel.
- Breng het geheel op smaak met en .
- Voeg al roerend de toe.
- Schep het kaasmengsel in de schaaltjes en laat ze in de braadslede met heet water in 30 minuten gaar.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei, eierdooiers, eiwitten
- boter en boter om in te vetten kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter om in te vetten, melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, boter om in te vetten, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 211 kcal | 10% | 844 kcal |
Vetten | 15 g. | 21% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |