Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
broodjes, gist, paneermeel, gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodjes en deeg
Suiker
suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in broodjes
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in broodjes en paneermeel
Koemelk
broodjes, deeg, boter, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in broodjes
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in broodjes en olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Tijgerbroodjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Prima recept met verse gist. Vandaag gebakken en veel succes gehad. Prachtige tijgerkorst. Wel iets langer gebakken want we zaten heerlijk in de tuin en waren de oven even vergeten 😉.
Maar de... Lees reactie
B. Schutz 28 april 2014
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.