Tomatenfocaccia
- Herkomst Italie
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van tasha21
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Mengkom
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Zeef de in een ruime mengkom en voeg de , zout, , de fijngehakte en hierbij en meng dit minimaal 10 min.
- Laat het 30 minuten op een warme plek rijzen, tot deze hoeveelheid verdubbeld is.
- Verdeel het deeg in tweeën en rol dit uit tot 2 cm dikte.
- Laat weer 15 minuten rijzen en plaats de gedroogde op de focaccia en druk ze een beetje in het deeg.
- Schenk ook wat van de gekruide olie uit de pot van de gedroogde over de focaccia en plaats het brood onder in de voorverwarmde oven (200 graden C) in 20-25 minuten goudbruin.
- Indien de tomaatjes sneller kleuren als het brood is het verstandig om de temperatuur wat te verlagen.
- Bestrooi de focaccia met wat en serveer warm.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 342 kcal | 17% | 2052 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 66 g. | 25% | 396 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |