Tomates farcies

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Vuurvaste schaal

Bereidingswijze

  1. Was de , snijd het kapje ervan af, hol ze uit met een lepeltje.
  2. Het vruchtvlees en de kapjes in kleine stukjes snijden, de harde delen verwijderen.
  3. en fijn snijden.
  4. klein hakken.
  5. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de fijn gesneden .
  6. Knijp het erboven uit en fruit even mee.
  7. Voeg het gehakt toe en maak het rul met een vork.
  8. Voeg dan de toe en de stukjes tomaat en laat ze ongeveer 5 min.
  9. mee bakken.
  10. Haal de pan van het vuur, strooi de over het mengsel en breng op smaak met en .
  11. Vul de met de farce, leg er een klontje op, bestrooi ze met en plaats ze in een beboterde vuurvaste schaal.
  12. Verwarm de oven voor op 200¢ª C en plaats de gevulde er 20 min.
  13. in.
  14. Serveer ze warm met wat stokbrood erbij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Tomates farcies heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Het lijkt me heel erg lekker, ga het van de week uit proberen.
Francien 30 september 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
453 kcal
22%1812 kcal
Vetten
32 g.
47%128 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tomates farcies