Tonijnbrood met groene pesto
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Tonijn recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakvorm
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Hak de fijn.
- Verkruimel het brood.
- Laat de uitlekken en verdeel het in stukjes.
- Verwarm de oven voor op 180 graden C.
- Vet een bakvorm van 14 x 21 cm in.
- Bedek de bodem met bakpapier.
- Klop de met de in een kom tot een glad mengsel.
- Voeg de , broodkruin en toe.
- Meng het geheel goed door elkaar.
- Schenk het mengsel in de bakvorm.
- Bak het tonijnbrood in het midden van de oven in 40 minuten gaar en bruin.
- Laat het brood 5 minuten in de oven rusten.
- Plet de knoflook fijn.
- Laat de uitlekken en hak ze fijn.
- Laat de uitlekken en hak ze fijn.
- Laat de ansjovis uitlekken en hak ze fijn.
- Meng de met knoflook, , , , en tot een pesto.
- Snijd het brood in plakken en serveer het met de groene pesto.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- witbrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- ricotta is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 365 kcal | 18% | 1460 kcal |
Vetten | 5 g. | 8% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |